Mitä Avinsella tehdään?

Avinsen toimistolla ideoidaan ja toteutetaan graafisia materiaaleja sekä luodaan visuaalisia ilmeitä. Ota yhteyttä ja kerro tarinasi!

Nature

Brändi-ilme

Avinse luo kohderyhmää puhuttelivia ja luottamusta herättäviä ilmeitä. Onnistunut visuaalinen ilme antaa brändille tunnistettavan ja uniikin ulkoasun.

W3.CSS

Logosuunnittelu

Logo on brändin tärkein ulkoasu. Hyvä logo on yrityksesi näköinen, ajaton ja mieleenpainuva. Suunnittelemme logoja käsityönä vuosien kokemuksella.

Nature

Pakkaussuunnittelu

Onko sinulla tuote tai tuoteperhe? Tyylikkäästi suunnitellulla pakkauksella tuotteesi erottuu kilpailijoista kaupan hyllyllä sekä verkkokaupassa.

Kirjankansi

Taittotyöt

Taitamme jo 10 vuoden kokemuksella. Toteutamme taittoja myös olemassa olevan ilmeen pohjalta. Taitamme mm. lehdet, esitteet, julisteet ja ilmoitukset.

Nature

Kuvankäsittely

Onnistunutkin kuva vaatii käsittelyä. Meiltä saat kaikki kuvankäsittelyn palvelut mm. taustan poisto, värikorjaus, ihonpuhdistus ja kuvamanipulaatio.

Nature

Verkkosivut

Myytkö palveluita vai tuotteita? Suunnittelemme verkkosivustoja ja verkkokauppoja vahvalla kokemuksella. Onnistunut sivusto on palvelupolkusi ensimmäinen askel.

Haluatko kuulla lisää?

Janne Peltoniemi

Designer

Avinse Graphics on brändi-identiteetteihin ja graafiseen suunnitteluun erikoistunut designtoimisto Oulussa.

Avinse Graphics
Lekatie 6 90150 Oulu
+ 358 45 180 4758
toimisto(a)avinse.fi
Y-tunnus: 2909757-1

#avinseworks